Starity

Halloweenkor új Florence + The Machine lemez

2011. szeptember 16. 10:10   |   Szerző: Strawberry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú brit énekesnő idén októberben jelenteti meg második nagylemezét, mely a Ceremonials címet fogja viselni.

hirdetés
Halloweenkor új Florence + The Machine lemez

A vörös hajú, boszorkányos kinézetű, ugyanakkor rendkívül tehetséges Florence Welch és zenekara elkészítette második nagylemezét, melyen 12 vadonatúj szám kapott helyet. Az album a Ceremonials címet viseli, s két dalt a rajongók is meghallgathattak.

Az első kislemez augusztus 23-án jelent meg What the Water Gave Me címmel, amelyhez videoklip is készült – ebben a stúdiómunkálatokat láthatjuk, némi táncbetéttel keverve. A zenekar a híres Abbey Road Studióban dolgozott Paul Epworth producer közreműködésével, aki júniusban azt nyilatkozta, hogy Florence új albuma keményebb lesz, mint az előző volt, valamint több soulos hangzást is vegyítettek a korongon szereplő dalokban. A megjelenés közeledtével Florence és a zenekar nyilvánosságra hozta a 12 dal címét is.

Az albumon a második helyet foglaló Shake It Out című gyönyörű szerzemény tegnap jelent meg – egyelőre klip nélkül. A teljes albumot pedig október 31-én kereshetjük a boltok polcain.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek