Starity

VV Lacinak újabb nagy tervei vannak

2011. szeptember 16. 00:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lázár Laci ismét nagyszabású tervekre készül – a Tabu Tv riportere megpróbálta kihúzni az egykori villalakóból, hogy mik is azok.

hirdetés
VV Lacinak újabb nagy tervei vannak

„Nyaralás sem volt, semmi sem volt, elég sokfelé szét vagyok most szakadva, próbálkozok egy-két dologgal, van egy pár nagyon nagy közeljövőbeni tervem, és ezeket próbálom előkészíteni” – mesélte igen titokzatosan a Való Világ 4 játékosa. Annyit azért elárult, hogy jelenleg két terve alakul párhuzamosan.

„Két nagy dologba fogok majd most bele, az egyikről még egyáltalán nem akarok beszélni, az egy nagyon komolyan felépített dolog, a másik az összefügg a gyermekek védelmével. Annyit elárulhatok róla, hogy iskolák védelméről van szó, illetőleg a gyerekeknek egy olyan védelmi rendszer kidolgozásáról, amivel meg tudjuk őket óvni, amikor a szülők nincsenek mellettük” – avatta be Laci a tabutv.hu-ra klikkelőket terveibe.

És hogy mitől kell a gyerekeket megvédeni? Természetesen mindattól, amivel az előző generációk még csak nem is találkoztak: „Abban a korban nem ez volt. Nem volt ez a problémakör Magyarországon, nem is hallottunk róla. A legkomolyabb dolog az volt, hogy Technokol Rapidot tettek az emberek zacskókba, aztán ültek a csövesek lent az aluljárókban, és szívták. De változott a világ, eltelt azóta egy pár évtized, és Amerikától, a nyugattól átvettünk mindent. A jót azt nem, a rosszat viszont mindenben átvettük, nem csak ebben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek