Starity

Matt Helders az Arctic Monkeys hős szerelmese

2011. szeptember 16. 22:10   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Death Ramps (Arctic Monkeys) legújabb kislemezét legutóbbi albumuk címadó dalához készítették el, valamint a Suck It and See videóját is megtekinthetjük már.

hirdetés
Matt Helders az Arctic Monkeys hős szerelmese

Az Arctic Monkeys új videoklipjének forgatásáról már korábban kaptunk képeket, azonban az, hogy melyik számról is van szó, lepel alatt maradt. Ma azonban pontosan fél kettőkor közzétették a kisfilmet a banda hivatalos Facebook-oldalán keresztül. Ugyan sok fanatikus úgy véletekedett, hogy a választott dal az All My Own Stunts lesz, remélhetőleg mégsem csalódtak a végeredményben.

A videó középpontjában – kisebb meglepetésre – a csapat igencsak közkedvelt dobosa, Matt Helders áll. Közel négy perc alatt végigkövethetjük Matt és barátnője kapcsolatát, valamint a hölgyemény hiányos öltözetben is mutatkozik, ezen kívül pedig több pikáns jelenetet is láthatunk a két fiatal szereplésével. A videóban még feltűnik néhány motor, marihuána, napszemüvegek, szóval állíthatjuk, hogy a fiúk igencsak rock 'n' rollra vették a figurát. A kérdés csak az, hogy mennyire tetszik ez a rajongóknak.

Újdonság lehet még, hogy a banda nem is olyan régen azt nyilatkozta, hogy egészen 2013-ig nem vonulnak stúdióba, hanem újabb koncertsorozatba kezdenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek