Starity

Idén ősszel jön Rihanna új albuma

2011. szeptember 16. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna hatodik stúdiólemeze már idén ősszel kapható lesz. A remek hírről pedig nemmás, mint maga az énekesnő számolt be Twitter-fiókján keresztül.

hirdetés
Idén ősszel jön Rihanna új albuma

Rihanna tweetelt, az emberek újjongtak – adja hírül a Billboard magazin, arra utalva, hogy az énekesnő megerősítette a pletykákat: a hatodik nagylemeze már idén ősszel kaphat lesz.

Az énekesnő az egyik rajongójának kérdése kapcsán adta meg a választ: „MIKOR JELENIK MÁR MEG A KÖVETKEZŐ ALBUMOD??” – türelmetlenkedett az egyik csiripelő, mire Rihanna visszaírt neki: „HÉ! IDÉN ŐSSZEL!!!!!”

Rihannának ez lesz a hatodik stúdiólemeze. Az énekesnő 2005-től kezdve minden évben kiadott új lemezt, kivéve 2008-ban.

Legutóbbi albuma, a Loud harmadik helyezést ért el a Billboard listáján, és Amerikában több mint másfél millió példányt adtak el belőle. A CD-ről három listavezető számot sikerült produkálnia: Only Girl (In the World), What's My Name?, illetve az S&M-feldolgozás Brintey Spearsszel. A Cheers (Drink to That) nemrég debütált utolsó kislemezként a lemezről, és jelen pillanatban a negyedik helyen áll.

A közelgő hatodik korong valami egészen más tőle, de mindenképpen jó lesz – ígérik a bennfentesek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek