Starity

Gaga és Bieber is rekordot döntött

2011. szeptember 16. 20:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Guinness – Rekordok könyvében most is készül egy sztárokról szóló összeállítás. A könyv szóvivői elárulták, melyek azok a szerencsés hírességek, akik bekerülnek a 2012-es kiadásba.

hirdetés
Gaga és Bieber is rekordot döntött

Lady Gaga, Justin Bieber és Johnny Depp – hogy néhány nevet említsünk azok közül, akik bekerülnek a 2012-es Guinness – Rekordok könyvébe kiemelkedő teljesítményük miatt.

Lady Gaga idén megdöntötte Justin Bieber rekordját: neki van a legtöbb követője a Twitteren. Bár ezt a helyet eddig a tinik nagy kedvence foglalta el, a július 29-ei mérések lezárásakor a popladyt 11 259 372 kis monster követte, amivel Justint a második helyre szorította.

Azonban Biebernek sem kell sokat szomorkodnia, ugyanis ő is lenyomta Gagát, csak egy másik téren. A 17 éves fiú birtokolja a legnézettebb videót a YouTube-on. Ez nem más, mint a Baby, aminek a 463 820 304. helyen állt a nézettségi mutatója, amikor a Guinness közjegyzői ellenőrizték. Ezen a téren sokáig Lady Gaga Bad Romance dala volt a nyerő, de a fiú túlszárnyalta az extrém énekesnőt.

J. K. Rowlingnak tulajdonították az Első milliomos szerző címet. Ezt a pénzt főként a nagy sikerű Harry Potter-könyvek megírásával kapargatta össze, melynek összesen a hét kötete több mint 400 millió példányban kelt el világszerte.

Johnny Depp lett a Legjobban fizetett színész. Egy év alatt több mint 75 millió dollárt keresett, ami körülbelül 15 milliárd forintnak felel meg. Ezt nem is csodáljuk, mert ha megnézzük, a filmek, amikben szerepel, mindig hatalmas sikereket érnek el, gondoljunk csak Az utazóra, vagy A Karib-tenger kalózaira.

A Legjobban fizetett színésznő címet Sandra Bullock kapta. Neki „csak” 56 millió dollárt sikerült összekuporgatnia – mintegy 11 milliárd 200 millió forintot.

A Legjobban kereső kiskorú színész Miranda Cosgrove lett, aki 180 ezer dollárt kap az iCarly című sorozat egyetlen epizódjáért. Ez körülbelül 36 millió forintnak felel meg, ami nagyon kedvező lehet, tekintve, hogy a sorozatból már 5 évadot forgattak.

Természetesen Rihanna sem maradhatott ki, aki az év legtöbb, a toplistákon első helyen végzett dalát gyártotta le az USA-ban. Négy kislemeze érte el ezt a megtisztelő helyet, a Rude Boy, a What's My Name?, a Love the Way You Lie és az Only Girl.

A könyvben még olyan nevek szerepelnek, mint Hugh Laurie, aki a legjobban kereső sorozatszínész, vagy maga a királyi pár, akik a Legnézettebb élőben közvetített esemény címet kapták meg saját esküvőjükért.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek