Starity

Szakított Gombi és Picur

2011. szeptember 16. 18:06   |   Szerző: rózsaszínvattacukor

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két év együttélés után döntöttek úgy, hogy véget vetnek kapcsolatuknak. A szakítás oka állítólag Gombi túlzott féltékenykedése volt.

hirdetés
Szakított Gombi és Picur

Gombár Gábor és kedvese, Picur külön utakon folytatják az életüket. Mindezt egy napilap erősítette meg. Az ok a volt villalakó túlzott féltékenykedése volt, mivel Gombi nem bírta elviselni, hogy kedvesére egyre több férfiszem szegeződött, és új kebleit is egyre többen megnézték.

A lány így nyilatkozott a Life.hu-nak: „Nem tagadom, külön vagyunk, szétköltöztünk. Két év után azt gondolom, próbálkozni kell a megoldást megtalálni – most ezt próbáljuk. Szünetet tartunk, külön lakunk, hogy ne veszekedjünk állandóan.”

Picur elmondása szerint szeretné, ha a chip and dale fiúval rendeződne a viszonyuk: „Én örülnék a legjobban, ha tudnám, hogy is állunk most. Tiszta fejjel szeretnénk most mindketten gondolkodni, hogy megtaláljuk a megoldást. Nem a mellműtétem miatt vannak most problémáink – mivel még csak regenerálódok, szinte nem is látta még senki a műtét eredményét.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek