Starity

Ma kezdődik a TV2 valóságshow-ja

2011. szeptember 16. 18:06   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Péntek estétől a beköltözéssel kezdődik a TV2 valóságshow-ja. A tizenkét lány hat sráccal és a fiúk anyukáival lesznek összezárva.

hirdetés
Ma kezdődik a TV2 valóságshow-ja

Péntek este starol a TV2 új valóságshow-ja, az ÖsszeEsküvők. Tizenkét lány és hat fiú keresi a boldogságot, ám ez közel sem lesz egyszerű, ugyanis a srácok anyukái is beköltöznek, akik beleavatkozhatnak a kibontakozó szerelmekbe. Jövő héttől minden hézköznap összefoglalót láthatunk az elmúlt napok történéseiből, hetente pedig valakinek haza kell mennie.

Az anyósok és a menyjelöltek egy fedél alatt élnek, míg a másik házban a fiúkat szállásolják el. Ők édesanyjukkal videotelefonon keresztül tarthatják a kapcsolatot. Van egy közös rész, ami a kert, itt találkozhatnak egymással a fiatalok.

Ezt a fajta műsort először Törökországban láthatták a nézők, de Olaszországban és Indiában is bemutatták, ahol szintén nagy sikereket ért el.

A show műsorvezetői Till Attila és Peller Mariann lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek