Starity

Kendall Jenner debütált a kifutón

2011. szeptember 16. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a 15 éves lány pár hónapja még nagyban hangoztatta, hogy egyelőre csak fotómodellként szeretne szerepelni, hiszen fél a kifutótól, nővéreinek mégis sikerült meggyőzni őt arról, hogy odaillik.

hirdetés
Kendall Jenner debütált a kifutón

Nagy vita tört ki Kim Kardashian és húga, Kendall Jenner között, amikor Kim mindenképp a kifutóra akarta erőltetni modellként dolgozó 15 éves féltestvérét – láthattuk az E! csatorna népszerű valóságshow-jában, a Keeping Up with the Kardashiansben (a magyar csatornákon K, mint Kardashian címmel futnak a régebbi epizódok).

Kim ugyanis elvitte Kendallt egy divattervezőhöz, Sherri Hillhez, hogy az nézze meg a járását, és alkalmas-e egyáltalán divatbemutatóra. A magas lány mozgása igencsak tetszett Sherrinek, ám miután sokszor ugyanazt kellett ismételgetnie, Kendall elkezdett unatkozni és bohóckodott, mire Kim leteremtette. Erre a fiatal lány sértetten kiviharzott, kínos helyzetben hagyva Kimet.

„Az elejétől fogva tudtad, hogy félek kifutóra menni. Tényleg nem akarok itt lenni – panaszkodott akkor Kendall Kimnek. – Úgy érzem, ezt magadért teszed!”

Úgy tűnik, a 178 centiméter magas Kendall véleményét ez alatt a négy hónap alatt – mióta az előbb említett dolog megtörtént – sikerült megváltoztatni, ugyanis szeptember 14-én mégiscsak végigvonult Sherri Hill divatbemutatóján.

„Nemsokára megyünk, és megnézzük Kendallt, amint végigsétál az első divatbemutatóján! Emlékeztek, milyen ideges volt néhány hónapja? Annyira büszke vagyok rá! – írta Kim a blogján a show előtt nem sokkal, majd a műsor után tweetelt is. – Hűha, a kishúgom, Kendall szembenézett a félelmével, és óriási showt csinált ma este!”

A fiatal feltörekvő modell három rövid ruhát mutatott be a kifutón.

„Fantasztikus érzés volt! – nyilatkozta lelkesen a People-nek a show után. – Biztos, hogy még fogok divatbemutatón szerepelni. Bár az elején nagyon ideges voltam, és féltem, hogy elesek. Az, hogy a nővéreim is ott szurkoltak nekem, még magabiztosabbá tett a vonulás alatt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek