Starity

10 éves lett a MOM Park

2011. szeptember 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 15-én a MOM Park nagyszabású születésnapi rendezvénnyel ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját.

hirdetés
10 éves lett a MOM Park

A MOM Park Divatterasz és Törzsvásárlói Est a hazai divat- és társasági élet kiemelkedő eseménye, mely 2006 óta, évente kétszer kerül megrendezésre. A már megszokott szezonális kollekciókat divatbemutató keretében vonultatták fel a közönség előtt. Az est műsorvezetője Ördög Nóra volt, fellépőként pedig a Váczi Eszter Quartet gondoskodott a jó hangulatról, akik közeljövőben megjelenő legújabb nagylemezükről adtak elő néhány dalt. Az Offline: ontheater társulat az eseményre készített különleges produkciót, és Magyarországon először bemutatkozott a Land Rover Evoque.

Az eseményen bárki részt vehetett, aki idejében regisztrált, így több mint 600 vásárló, valamint neves művészek, médiaszemélyiségek és divatszakértők vettek részt a divatbemutatón, majd az azt követő zárt körű állófogadáson, artista show-n, illetve a nyereményjátékokon. Az érdeklődőket többek között kaszinó, valamint borkóstoló is várta. A bevásárlóközpont 23.00 óráig tartott nyitva, az üzletek pedig különleges akciókkal és meglepetésekkel várták a vásárlókat.

A születésnapi tortát a MOM Park tulajdonosa, az AEW Europe regionális igazgatója: Jane Petrie, valamint Fonti Krisztina, a Hegyvidéki Önkormányzat alpolgármestere közösen vágta fel.

2011-ben a MOM Park történetének legnagyobb beruházása zajlik, több lépcsőben adják át a bővítés eredményeként létrejövő, mintegy 3000 m2-nyi új területet, ahol új üzletek és irodák
kapnak helyet.

Szeptember 15-én egyebek mellett megnyílt a French Connection egyetlen magyarországi üzlete; az amerikai Michael Kors dizájner-márka kizárólagos hazai boltja (Concept Gallery); valamint az olasz Stefanel márka képviselete. Az ősz folyamán Vapiano étterem és H&M üzlet nyílik, év végéig pedig átadásra kerül az 1200 m2 területű, teljes körű orvosi szolgáltatásokat nyújtó Medical Center.

A MOM Park aktív részese a 12. kerület kulturális életének. Legújabb projektje az Idő-Tér-Kép című helytörténeti körutazás, amelynek keretében 10 hegyvidéki helyszín múltját ismerheti meg a közönség a legmodernebb mobiltechnológia segítségével.

Egy kis ízelítő a legújabb kollekciókból:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek