Starity

Britney nem kér szinte semmit!

2011. szeptember 16. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney két hét múlva Magyarországra érkezik, de nem állt elő semmilyen extra kívánsággal.

hirdetés
Britney nem kér szinte semmit!

A pop hercegnője nemcsak hogy újra a topon van – hiszen sikerült visszanyernie régi formáját, a Femme Fatale Tour koncertjei pedig az eddigi beszámolók alapján fergetegesre sikerültek –, de Britney-t mintha teljesen kicserélték volna, és különleges kívánságok nélkül utazza be a világot show-jával.

Már csak két hetet kell várniuk a rajongóknak, hiszen az énekesnő szeptember 30-án ad majd koncertet a budapesti Papp László Sportarénában, melynek keretein belül nemcsak legújabb dalai hallhatóak, hanem néhány régebbi sláger is felcsendül majd.

A koncert technikai igényei, valamint a színpadra lépők száma miatt meglehetősen nagy stáb utazik a turnéval, de mindezt megpróbálják a legkisebb feltűnéssel csinálni. Saját szakács utazik velük, így egyszerűbben meg tudják oldani a személyre szóló menük összeállítását, ami nem csak Britney esetében jelent egészséges és többnyire kalóriaszegény táplálkozást. Minden helyszínen egy fizikoterápiás helyiséget is kialakítanak, ami az énekesnő mellett a táncosok kezelését és relaxiációját is biztosítja.

Britney személyes öltözője mellett mindenhol kialakítanak egy családi szobát is, amibe csupán kanapékat és asztalkákat kértek. De természetesen néhány felszerelést az öltözőbe is magukkal hoznak, például egy teljes szórakoztató-multimédiás sarkot is. A koncert alatt pedig egy színpad mögött kialakított külön helyiséget is öltözőnek fognak használni a gyors ruhaváltások érdekében, hiszen Britney a kétórás show során tucatnyi különböző ruhában lép majd a közönség elé.

Jegyek még kaphatók a Livenation oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek