Starity

Gryllus Dorka édesanya lesz

2011. szeptember 17. 13:01   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gryllus Dorka és párja hihetetlenül boldogok, hiszen első gyermeküket várják! Dorka egyelőre dolgozik, csak néhány hónap múlva int búcsút a médiának.

hirdetés
Gryllus Dorka édesanya lesz

A 38 éves színész-énekesnő tegnap az RTL Reggeli – Csak csajok című műsorában jelentette be az örömhírt, miszerint anya lesz. A születendő gyermek édesapja, Simon Kornél is nagyon örült a bejelentésnek. Kornél amúgy szintén színész, Dorkával játszik egy darabban, a Pinceszínházban.

„Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy állapotos vagyok. Amikor régebben azt mondták, majd ha gyermeket várok, mindent másként látok, csak legyintettem. Most viszont tényleg úgy érzem, hogy minden más, így a karrier is csupán másodlagos” – újságolta az örömhírt a színésznő a Blikknek, aki egyébként a harmadik hónapban van, így februárra várja a picit.

Dorka egyelőre nem hagyja abba a munkát. Azt is elárulta, hogy vasárnap elmegy Stuttgartba filmet forgatni. Elmondása szerint, az énekesnői karrierje most háttérbe szorul, de ezt most igazán nem bánja, inkább örül a nyugodtabb időszaknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek