Starity

Kiszel másfél millióért békül Fluor Tomival

2011. szeptember 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztori kezdete évekkel korábbra nyúlik vissza, amikor a tinibálvány, Fluor Tomi ittas állapotban rágalmazta Kiszel Tündét. A történetet már mindenki jól ismeri.

hirdetés
Kiszel másfél millióért békül Fluor Tomival

A nyilvánosság előtt zajlott, nagy port kavart viták után a két magyar celebritás peren kívül megegyezett: a rappernek másfél millió forintot kell kártérítésül fizetnie Tündének.

Fluor Tomi többszöri bocsánatkérés után még egyszer elnézést kért a történtekért Facebook-profilján. „Megegyeztünk Kiszel Tündével, még egyszer bocsánatot kérek!”

A Mizu sztárja örül annak, hogy sikerült bíróságon kívül megegyezni, hiszen senkinek sem hiányzik egy több éven át tartó pereskedés: „Nem volt köztünk gázos szitu. Lényegében jogilag megsértettem a szabályokat. Ennyi, örülök, hogy nem kellett évekig pereskedni” – nyilatkozta a tinibálvány.

Eközben Fluor Tomi legújabb dala, a Halenda nézettége már majdnem elérte a másfél milliós nézettséget a videómegosztó portálon. Úgy látszik, a fiatal ikon sikere töretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek