Starity

Béci is szerepet kapott a VV5-ben

2011. szeptember 17. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tabu Tv stábja a Való Világ-villában járt, és az egykori lakót, Bécit faggatta arról, hogy mennyi ideje jut a műsorvezetés mellett barátnőjére, a táncra és a zenei karrierjére.

hirdetés
Béci is szerepet kapott a VV5-ben

„Nagyon örülök neki, tényleg megtiszteltetés, hogy felkértek erre a munkakörre, és nagyon remélem, hogy tudom is teljesíteni ezt az egészet, és jól fogjuk csinálni Olivérrel, Anikóval, a húgommal, Bencével, Balázzsal és Liluval” – mesélte a Tabu Tv nézőinek az egykori villalakó.

Bécinek barátnőjére is kevesebb ideje marad: „Megmondom őszintén, hogy mit gondolok: reggel felkelés lesz, ő is elmegy dolgozni, én is csinálom a zenei dolgomat, én szeretném még a táncot is visszahozni, de nagyon nehéz emellett a tánccal is foglalkozni, mert órákat vesz igénybe, hogy menjen, és mellette koreográfiákat kreálni meg csinálni, de el akarom mindenféleképp kezdeni. Este, amikor hazamegyek, Adri megvár, reggel maximum egy kicsivel később fogunk felkelni” – árulta el a tabutv.hu nézőinek Béci.

„Nekem nagyon nagy példaképem a Stohl András. Tényleg úgy gondolom, hogy a legnagyobb, mind műsorvezetésben, mind színészkedésben iszonyatosan nagy, és akitől tanulni lehetne, az tényleg ő lenne. Amikor bent voltunk, sajnálom, hogy nem köszönhettem meg, hogy vigyázott ránk fél évig. Szeretnék még találkozni vele és kezet rázni” – mondta riporterünknek az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek