Starity

A hazai sztárok is ledobták a textilt

2011. szeptember 18. 07:07   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marie Clare most megjelenő számában nyolc olyan híres hölgyet találunk, akik egy mellrák elleni kampány miatt vetkőztek le.

hirdetés
A hazai sztárok is ledobták a textilt

Dobó Kata, Tóth Gabi, Ebergényi Réka, Zséda, Udvaros Dorottya, Pálinger Katalin, D. Tóth Krisztina és Fejős Éva vetkőztek félmeztelenre a Marie Clare fotósai előtt. Mind a nyolc híresség fel akarja kelteni a figyelmet a mellrák lehetséges szövődményei miatt, figyelmeztetni akarnak, hogy minden nő rendszeresen járjon szűrésekre, hogy megelőzzük ezt a betegséget.

„A jobb mellemben nekem is találtak az orvosok egy elváltozást, ami hál' Istennek jóindulatú volt. Nem kívánom senkinek azt azidőszakot, amíg vártam az eredményre” – meséli Tóth Gabi énekesnő.

„A figyelemfelhívó kampányoknak köszönhetően szerencsére csökkent a mellrák miatti halálozások száma, de még így is minden évben 2000 nő veszíti életét a kór miatt” – nyilatkozta a Rákellenes Liga tiszteletbeli elnöke, Vasvári Artúrné a Blikknek.


Dobó Kata és Tóth Gabi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek