Starity

Nina Dobrev rossz példát mutat?

2011. szeptember 18. 07:07   |   Szerző: WereInHeaven

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrevet, a Vámpírnaplók sztárját még júliusban, egy fotózás szünetében lekapták, ahogy káros szenvedélyének hódol.

hirdetés
Nina Dobrev rossz példát mutat?

Senki nem gondolta volna, hogy a bájos színésznő, aki sikerét a Vámpírnaplók című sorozatnak köszönheti, rá szokott gyújtani.

Ninát Nyugat-Hollywoodban kapták lencsevégre a paparazzók, amint egyik barátnőjével a lépcsőn ülve cigarettázgat. Nem úgy tűnt, mint aki most próbálná ki először, így valószínűleg gyakran szokott dohányozni.

A rajongókat persze ez nem tántorítja el attól, hogy szeressék Ninát, hiszen fantasztikusan tehetséges színésznő, és sokak szerint azért, mert dohányzik, még nem kell elítélni. Ezzel kapcsolatban még nem nyilatkozott. Reméljük, a természetes szépségének nem árt meg.

Mellesleg csütörtökön rajtolt a sorozat harmadik évadja. Az első részben máris hatalmas izgalmak várnak a fanatikusokra, tovább szövődnek a szerelmi szálak, és a halálozások száma sem csökkent az előzőhöz képest. Ne felejtsük el azt sem, hogy Ian Somerhalder és Paul Wesley pedig egyre szexibbek lesznek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek