Starity

Kipfujolták Selenát egy premieren

2011. szeptember 18. 08:08   |   Szerző: Klauc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez barátja társaságában Taylor Lautner legújabb mozifilmjének premierjén járt szeptember 15-én, mikor megérkezését követően Justin Bieber rajongói elkezdték lehurrogni az ex-Disney-sztárt.

hirdetés
Kipfujolták Selenát egy premieren

A csinos fiatal énekes-színésznő nemrégiben fejezte be We Own the Night turnéjának első felét, ami hatalmas sikert aratott Amerika több államában. Október második hetében indul a következő fele, melyet Kanada és Ausztrália felé is kiterjeszt.

Jelenleg kéthetes pihenőjét tölti, ez idő alatt szeptember 15-én megjelent az Elhurcolva című film – melyről köztudott, hogy a főszerepet nem más, mint Taylor Lautner, Gomez egykori nagyon közeli barátja játssza – világpremierjén, pasija, Justin Bieber társaságában.

A megérkezést követően Selena pózolt a fotósoknak, barátja addig a színfalak mögött besurrant a moziba. Majd Sel is követte volna, de ez nem ment olyan egyszerűen, mint ahogyan ezt ő gondolta, hiszen Justin lelkes rajongói, az ún. Belieberek hatalmas hőzöngésbe kezdtek. Ez az egész annak tudható be, hogy a tinibálvány hívei még nem barátkoztak meg a tudattal, hogy szíve a latin szépségért, Selenárt dobog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek