Starity

Thalía valóra váltotta ígéretét

2011. szeptember 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói díva megígérte, hogy annak az öt rajongónak, akik először tweetelnek neki a kétmilliomodik követője után, küld ajándékba egy-egy, régi időket idéző különleges ajándékot.

hirdetés
Thalía valóra váltotta ígéretét

Bizonyára a fenti képről mindenki egyből azt gondolná, hogy azon egy magnókazetta látható. De mi a fenét kezdjünk egy magnókazettával a 21. században?

Természetesen nem minden az, aminek látszik. A kazettának tűnő tárgy ugyanis egy iPhone-hátlap, melyet megnyerhetett az az öt szerencsés Thalía-rajongó, aki az énekes-színésznőnek a kétmilliomodik Twitter-követője után tweetelt.

Thalía valóra is váltotta az ígéretét, s úgy néz ki, az ajándékok szerencsésen célba is értek.

„RT @hectorsodi @thalia http://twitpic.com/6k5nlw Köszönöm szépen, kedves! Imádlak!!! – lelkesedett egy rajongó, miután belinkelte a képet nyereményéről. – #Thalia Már érkezik is a céljához az összes hátlap, amit küldtem”csiripelte Thalía válaszként.

A mexikói sztár egyébként csinált már hasonló „akciókat”: tavaly például fogadást kötött Twitter-követőivel, mely szerint ha év végéig lesz egymillió követője, meghívja a négy legaktívabb rajongóját New Yorkba vele vacsorázni, és fizeti nekik a repülőutat is. Sajnos az egymillió követő nem jött össze december 31-éig, így ez nem teljesülhetett, viszont most már, nem egészen egy évre rá, több mint kétmillió-kétszázezer követővel büszkélkedhet az énekesnő a mikroblogján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek