Starity

Kislánya lesz Beyoncénak és Jay-Z-nek

2011. szeptember 17. 17:05   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még egy hónapja sincs, hogy Beyoncé bejelentette, gyermeket vár férjétől, Jay-Z-től, azonban már most kiderült a születendő gyermek neme.

hirdetés
Kislánya lesz Beyoncénak és Jay-Z-nek

Beyoncé az idei MTV Video Music Awardson jelentette be, hogy első gyermeküket várják férjével, Jay-Z-vel. Azóta rengeteg gratulációt és tanácsot is kapott a boldog kismama. Nemrég az is kiderült, hogy kislányt vagy kisfiút foghatnak-e majd a karjaik között a friss szülők.

Habár Bee és Jay el akarták titkolni születendő gyermekük nemét, most egy figyelmetlen rokon által mégis fény derült a titokra. A rapper húgát, Annie-t rajtakapták, amint egy egyedi készítésű rózsaszín babaruhát rendelt egy Christian Louboutin-butikban. Tekintve, hogy Annie közelében egyedül öccsének fog gyermeke születni, ez az incidens arra enged következtetni, hogy Beyoncé kislányt fog világra hozni.

Még az idő is stimmel, ugyanis a ruha elkészítési ideje 6 hónap, és ha minden rendben halad, az énekesnő is 6 hónap múlva hozza életre magzatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek