Starity

Demi Lovato: „Talán már nem is élnék”

2011. szeptember 17. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato Ellen DeGeneresszel beszélgetett a múltjáról. Őszintén beszélt arról a klinikáról is, ahol kezelték.

hirdetés
Demi Lovato: „Talán már nem is élnék”

A 19 éves énekesnővel Ellen DeGeneres készített interjút, melyben szó esett a rehabilitációról, és Demi őszintén beszélt arról is, hogy mi lenne ma vele a kezelőközpont nélkül.

„A karrierem csúcsán törtem össze, amikor van egy hamarosan megjelenő vagy már megjelent filmed, turnén veszel részt, és hatalmas sikereid vannak. Rengeteg dolog jól ment az életemben, de aztán hirtelen minden őrült sebességgel ment tönkre a magánéletemben – mondta Demi. – Összetörtem, és ez megváltoztatta az életemet, aminek örülök, mert ha sosem mentem volna be a kezelőközpontba... nem tudom, először is nem ülnék ma itt. Másodszor pedig, talán már nem is élnék.”

A teljes interjút kedden fogják leadni Amerikában a The Ellen DeGeneres beszélgetőműsor keretein belül. Az egyszer biztos, ez lesz Demi egyik legőszintébb interjúra, amit valaha is készített.

A rajongóknak pedig már csak pár napot kell várniuk, és szeptember 20-án meg is vásárolhatják az albumot. Európában még nem lehet tudni megjelenés pontos dátumát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek