Starity

Bonnie Wright: „Ginny után is van élet!”

2011. szeptember 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai Glamour magazin szerkesztősége Londonban érte utol a Harry Potter-szériák vörös boszorkányát, Bonnie Wrightot. A színésznő mesélt terveiről és a Harry Potter utáni életéről.

hirdetés
Bonnie Wright: „Ginny után is van élet!”

A Harry Potter varázslólányának, Bonnie Wrightnak is voltak gondjai a sikerszériát illetően: nemrég vad fotósorozattal próbált kibújni Ginny Weasley bőréből, ám nem sok sikerrel. Talán miután megjelennek az új, független filmjei, sikeresebb lesz az átalakulás.

Magánélete azonban a Harry Potter-filmek után is sínen van: párjával, Jamie Campbell Bowerrel esküvőt terveznek, a színésznőnek pedig rengeteg terve van a jövőre nézve. A Glamour magazin Londonban csípte el a vörös boszorkányt, aki örömmel nyilatkozott közelgő filmjeiről, és bevallotta, hogy szerinte bizony van élet Ginny után.

„Rengeteg tervem van a jövőt illetően. Egy hónappal ezelőtt forgattam le egy független amerikai filmet, a The Philosopherst. Jelenleg pedig rendezek, ami régóta nagy vágyam volt, januárban pedig szintén forgattam. Azt hiszem, tényleg van élet Ginny után is!”

Wrightot elárasztják a filmszerepek, csak úgy, mint kolléganőjét, Emma Watsont, aki jelenleg Marilyn Monroe-ról forgat filmet. Daniel Radcliffe is szentül meg van győződve arról, hogy ki lehet törni a varázslótanoncok szerepéből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek