Starity

Jövőre jön a HIM új albuma

2011. szeptember 18. 19:07   |   Szerző: Lillith66

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes szeptember 13-án jelentette be az új album érkezését. A hírt megerősítette Seppo Vesterinen, a zenekar menedzsere is.

hirdetés
Jövőre jön a HIM új albuma

Utolsó albumuk, a Screamworks: Love in Theory and Practice 2010. február 8-án jelent meg, az USA-ban február 9-én, Németországban pedig február 12-én a Sire Records gondozásában. Azonban az együttes 2011 tavaszán megvált kiadójától, így jelenleg még válogatnak, hogy melyik kiadótól indul a lemez.

„Jelenleg értekezünk a különböző stúdiókkal, de a végső döntést még nem hoztuk meg” – nyilatkozta Seppo Vesterinen, a zenekar menedzsere.

Ville Valo, a HIM énekese és dalszerzője így nyilatkozott az új albumról: „Nos, a dalok szinte teljesen kész vannak. Az albumot a következő hónapokban vesszük fel.”

Az új album dalait Valo a tavalyi koncertsorozat alatt írta meg, és idén ősszel már stúdióba is vonulhat a banda. A HIM weboldala jelenleg szünetel, így nem tudni, mikor kerülnek ki friss információk a lemezről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album Való Ville him
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek