Starity

Ian Somerhalder rendezőnek áll?

2011. szeptember 19. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sorozat szexi rosszfiúja bevallotta, hogy szívesen kipróbálná magát a rendezői székben.

hirdetés
Ian Somerhalder rendezőnek áll?

Ian Somerhalder, úgy tűnik, nem elégszik meg azzal, hogy színészként és modellként befutott. A The Hollywood Reporternek őszintén elmondta, hogy érdekelné a rendezés, bár ez még a jövő zenéje. Néha már érzi, hogy jobb lenne neki a háttérben, mint a refelktorfényben, hiszen ő sem lesz már fiatalabb.

„Ha már kicsit idősebb leszek, le akarok lassítani, és családot szeretnék. Nagyon sok időt töltök a forgatásokon. Csodálatos, amikor egy rendező és egy színész megérti egymást, és minden úgy történik, ahogy megálmodták. Jelenleg még nem érzem úgy, hogy készen állok a rendezésre, de pár évad múlva le fogok ülni beszélgetni Peter Rothtal, és ha ő is belemegy, akkor ki tudja. Szívesen kipróbálnám magam” – vallotta be a színész.

Jelenleg azonban még Damon Salvatoreként varázsolja el a nézőket a Vámpírnaplók harmadik évadjában, amely ismét tele lesz váratlan és kiszámíthatatlan fordulatokkal. Ian szerint Damon karaktere a legérdekesebb, és nehéz minden egyes epizód során újat és újat mutatni a figurából, de mindemellett imádja a szexi rosszfiút alakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek