Starity

Brad és Angie katonákat béreltek fel

2011. szeptember 19. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Pitt mindent odaadna, hogy családja biztonságban legyen, így nem is csoda, hogy volt katonákat bérelt fel a Franciaországban található otthona megvédésére.

hirdetés
Brad és Angie katonákat béreltek fel

Nemrég igencsak meglepő interjúval sokkolta a világot a veterán színész, Brad Pitt. Most, hogy visszatért a Franciaországban található birtokára, volt katonákat bérelt fel, hogy védelmezzék családját. A tengerészgyalogosok a SAS-nál (Special Air Service) tevékenykedtek, most viszont Brad, Angelina és hat gyermekük biztonságáért felelnek.

A páros azután határozta el, hogy katonákat bérelnek fel, miután rájöttek, hogy orosz és olasz bandák fosztogatják a külföldi gazdagok birtokait. Amellett, hogy felbérelték őket, még egy 150 000 fontos riasztórendszert is beszereltettek. Brad birtokán található a Chateau Miraval Brignoles is, egy középkori provence-i vár.

„Brad felbérelt egy volt csapatot, akik a SAS-nak dolgoztak korábban, annak érdekében, hogy megvédjék őt és családját. Biztonságot nyújtanak 24 órán keresztül. Mindent látnak, ami történik, a ház tele van kamerákkal és mozgásérzékelőkkel, ezek mind monitorokhoz vannak kötve, a kamerák wifisek, így nem lehet őket szétkapcsolni” – mondta egy informátor a The Sunnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek