Starity

Megőrülnek a férfiak Jennifer Lopezért

2011. szeptember 19. 19:07   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez lábai előtt hevernek a pasik. Az énekesnő legújabb videoklipjében egy olyan nőt alakít, akiért megőrülnek a férfiak.

hirdetés
Megőrülnek a férfiak Jennifer Lopezért

Igazi háborút teremtett maga köré Jennifer Lopez, ám ez a háború nem a fegyverekről, hanem inkább a szerelemről szól, ugyanis a latin énekesnő teljesen az ujja köré csavarja a férfiakat legújabb videoklipjében.

Az éppen való félben lévő díva 2011-ben sikert sikerre halmoz. Idén tért vissza négy év után On the Floor című dalával, amely az év egyik legsikeresebb szerzeménye, számos országban lett listavezető. Pedig senki sem fűzött túl sok reményt Jennifer zenei karrierjének újbóli beindításában, mivel tavaly már volt egy probálkozása, de kiadója hirtelen szerződést bontott vele, így Love? című albumát tavaszig nem tudta piacra dobni.

Ám amilyen sikeres a szakmájában, a magánélete olyan csúfos, ugyanis idén harmadszorra is beadta a válókeresetet. Reméljük, Jennifer hamarosan megtalálja az igazit, akárcsak a lentebb látható kisfilmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek