Starity

Vanessa Hudgens és Austin Butler egy pár?

2011. szeptember 20. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a két fiatal csillag egymásra talált. Egy születésnapi bulin látták őket összebújva.

hirdetés
Vanessa Hudgens és Austin Butler egy pár?

Bár Vanessa Hudgens a múlt héten még azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy jelenleg szingli, a nemrég megjelent fotók róla és a szintén Disney-sztár Austin Butlerről ennek az ellenkezőjét bizonyítják. Vajon komoly a dolog kettejük közt, vagy csak futó kaland?

A 22 éves Hudgensot, aki tavaly szakított első komoly barátjával, Zac Efronnal, mostanában többször is látták Josh Hutcherson oldalán, mely okot adott a találgatásokra, szombat éjjel azonban mégis egy másik fiatalember karjaiban kapták lencsevégre.

A két fiatal Ashley Tisdale nővérének 30. születésnapi partiján vett részt a hollywoodi Lexington Social House-ban. „Együtt voltak, de egy nagyobb csoporttal” – nyilatkozta egy jelenlévő. – „Nem tettek semmi olyat, amiből arra lehetne következtetni, hogy tényleg együtt vannak, de együtt lógtak, és láthatólag nagyon jól érezték magukat egymás társaságában.”

Az ünneplés után Hudgens és Butler a Bob's Big Boy nevű helyi étkezdében folytatták az estét.

Az énekesnő szóvivői egyelőre nem kommentálták a történteket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek