Starity

Victoria Justice sem tökéletes

2011. szeptember 20. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victorious sorozat sztárja elismeri: mindent megtesz azért, hogy ne essen folt a hírnevén.

hirdetés
Victoria Justice sem tökéletes

Victoria Justice hírnevén még nem esett folt, és ez persze az újságíróknak nagyon szúrja a szemét. A lány elismeri, hogy nem történik túl sok olyan dolog körülötte, amin csámcsogni lehet, de az ő tervei között nem az szerepel, hogy botrányhősnőként tartsák számon. Elmondása szerint már a kezdetek kezdetén felállított magának egy viselkedési modellt, és ettől nem szeretne eltérni.

Természetesen ő is jár bulizni, és élvezi az életet, de tudja, hogy példaképként mindezt mértékkel kell csinálnia, hiszen bármibe belekeveredik, az azonnal a magazinok címlapjára kerül.

„Nem vagyok tökéletes, de törekszem rá” – ismerte el a lány.

Valószínűleg az új albumát is igyekszik a legjobbra fejleszteni, hiszen már számtalanszor szárnyra kaptak a hírek a megjelenését illetően, de még mindig nem történt semmi. Saját bevallása szerint, ha egyszer szólóalbumot ad ki, akkor azon személyes számok fognak szerepelni, és kizárólag olyan szerzemények, amelyeket büszkén vállal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek