Starity

Joe Jonas stílust váltott

2011. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: szpetyi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Jonas már 22 éves, és szerette volna kipróbálni magát szólóban. Közelgő lemeze, a Fast Life egy teljesen más világ, eltér az eddigi Jonas Brothers-stílustól.

hirdetés
Joe Jonas stílust váltott

Joe Jonas elmesélte a Phoenix Arizona Newsnak, mi a véleménye eddigi családi vállalkozásairól, valamint milyen érzés az, hogy Chris Brownnal írhatott közös dalt, és szexi tenisznadrágban szerepelhetett a Vampire Weekend Giving Up The Gun című klipjében.

Milyen érzés a saját utadat járni?

Jó móka. Támogatnak, ez a legfontosabb számomra. Úgy értem, vannak olyan esetek, ahol tapasztalhatják azokat a dolgokat, amiket én is tapasztalok. És mindezek végén ez egy valóra vált álom, hogy új zenét játsszhatok, amit előadhatok a rajongóimnak, amit jó látni, hogy szeretnek.

– Úgy tűnik, hogy ezzel az új anyaggal inkább az R&B felé húzódsz. Mi kéztetett erre?

Mindig megihletett ez a fajta zene. Mindig hallgattam ezt, és miközben felnőttem, próbáltam rájönni hogyan hozhatnék létre valami különbözőt.

Együtt írtad az első szólódat Chris Brownnal, ezzel mi a helyzet?

Ez úgymond egy kölcsönös dolog volt. Ismertem valakit, aki már dolgozott együtt vele, aztán megszerveztünk egy stúdiótalálkozót, hogy meghallgassuk egymás zenéjét. Nem is próbáltunk együttműködni, de aztán gondoltuk, hogy összehozhatnánk valamit. Egy dal, amit írt annyira megtetszett, hogy besegítettem neki... ebből lett a See No More.

– Lesz még más dal az albumodon tőle?

Igen, ez az egyik kedvencem, a Lighthouse. Ez egy valóra vált álom.

– Néztelek az élő Letterman show-ban, és úgy láttam, hogy a tánclépéseken dolgoztál nagyon sokat. Látszik, hogy kedveled ezt.

Oh, köszönöm a megtekintésed. Kitaláltunk egy csomó fantasztikus cuccot a koreográfusommal. Lassan már egy éve együtt dolgozunk. Minden nap egyre többet tanulok tőle, és várom, hogy a turnén egyre többet tanulhassak. Szeretnék fejlődni a táncban.

– Gondolod, hogy a zene amit most játszol, még most is tetszik a Jonas Brothers rajongóknak? Nem aggódtál a reakciójuk miatt?

Egy kicsit aggódtam, de... szerettem volna valami olyat adni a rajongóknak, ami kicsit más mint az eddigi Jonas Brothers zenék voltak. Létre akartam hozni valami olyat, amire még akik a Jonas Brothers zenéjét sem szeretik, azok azt tudják rá mondani, hogy »ez valami, amit meglehet hallgatni«.

– Látsz valami kihívást abban, hogy az emberek sokat agyalnak a gondolkodásodon?

Szerintem az emberek már megértették, hogy felnőttem, és ez a zene már kicsit másképp fog hangzani. Belecsöppentem egy olyan dologba amibe minden művész, hogy valami újat hozhatok létre, és ezt megoszthatom a tömeggel.

– A közönséged szinte a régi, csinálsz még most is Jonas Brothers dalokat?

– Csináltam néhány régi Jonas Brothers dalt, hogy mit szól hozzá a tömeg, ez tartja ezeket a dalokat életben. Csodálatos volt a reakciójuk. Nagyon megható volt.

– Változtattál azokon a dalokon?

Igen, megváltoztattuk. Inkább a hangulata, és nem a zenéje a lényeg.

– Amikor ez a turné véget ér, te csatlakozol Britney Spearshez egy európai turnéra. Már nagyon izgatott vagy?

Már nagyon várom. Annyira feldobott ez, hogy ekkora lehetőséget kaptam. Britney Spears azon sztárok egyike, aki nagyon sokat tett le az asztalra, ennek köszönhetően óriási a rajongótábora. Az, hogy egy turnéra mehetek vele az óriási rajongótáborához, szinte hihetetlen.

– Te is Britney rajongó vagy?

Persze. Már régóta a rajongója vagyok. Sőt, az ő lemeze volt az első, amit valaha is megvettem. Az egyik kedvenc videoklippem a mostani évekből a Vampire Weekend egyik klipje, amiben te is benne vagy. Én és a fiúk a Vampire Weekendből barátok lettünk, mióta találkoztunk különböző eseményeken meg miegymásokon. Koncerteken találkoztam velük, sokat beszélgettünk, és egyszer megkértek, hogy szerepeljek az egyik klipjükben. Ott álttunk a forgatáson amikor megkérdezték mit akarok viselni. Megláttam a felszereléseket., amire csak ennyit mondtam: »Nem, nem, nem. Az kell nekem, az a tenisznadrág. Nekem megy a teljes szuper kilenc«.

– Szóval most te is turnézol és kiadod az új lemezed, Nick is saját turnéra indul. Ez milyen hatással lesz a Jonas Brothers jövőjére?

Ez most azt jelenti, hogy mindenki tervezi a saját projektjét. Most a következő talán 1-2 évben szeretnénk a saját magunk útját járni. A következő évben is az egyéni dolgainkra koncentrálunk. Kevinnek nagy lehetőségei vannak még, nick pedig visszamegy egy időre a Broadwayre. Szóval egy évig még elfoglaltak lesznek ők is. Én pedig még nem tudom, meddig tart ez az egész. Ha végeztünk, valószínűleg valami „gyerünk, csapjunk bele” dolog jön ki az egészből, és újra együtt fogunk zenélni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek