Starity

Ashton Kutcher rekordot döntött

2011. szeptember 21. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jól döntöttek a készítők, hogy leváltották Charlie Sheent. Ashton Kutcher rekordszámú nézőt vonzott a tévé elé.

hirdetés
Ashton Kutcher rekordot döntött

A Two And a Half Men készítői kiírták Charlie Sheent a sorozatból, és úgy döntöttek, Ashton Kutcher váltja a botrányos sztárt. A választás igen jónak bizonyult, hiszen Demi Moore barátja több mint 27 millió nézőt ültetett a tévé elé hétfő este. Ezzel a számmal a 9. évad nyitóepizódja lett a legnézettebb a sorozat történetében.

A színész Walden Schmidt karakterét alakítja, aki milliomos, és nem mellesleg szinte az egész epizód alatt meztelenül rohangált. A fiatal és tehetséges Ashton reméli, hogy az alakításával sok rajongót fog még a sorozatnak szerezni az új évad folyamán.

Charlie Sheen kiírásának drasztikus módját választották a készítők: elütötte a metró Párizsban. Ezzel a húzással már szinte biztossá vált, hogy az általa megformált Charlie Harper nem tér vissza egy epizód erejéig sem a népszerű sitcomba. Sheen ennek ellenére nem haragszik, és az Emmy során sok sikert kívánt a továbbiakban a sorozatnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek