Starity

Nicole nem tervezhet gyermeket

2011. szeptember 21. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forma–1-es pilóta nem szeretné, ha barátnője mostanában gyermeket szülne, mert félti a karrierjét.

hirdetés
Nicole nem tervezhet gyermeket

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton kapcsolatáról sokat lehet hallani. A Forma–1-es pilóta azonban meghökkentő kijelentést tett a napokban, miszerint nem szeretné, ha barátnője a közeljövőben teherbe esne, mert ez árthat a karrierjének. Hamilton kifejtette, hogy édesapaként nem merne olyan kockázatos manővereket végrehajtani, és visszavetné a versenyzésben is.

Arra a kérdésre, hogy tervez-e gyermeket, a következő választ adta: „Nagyon fiatal vagyok, és nem vagyok olyan pozícióban. Addig még nagyon hosszú út vezet. Szerintem egy gyerek visszafogja a gyors pilótákat, és ezután már nem mernek igazán gyorsak lenni.”

Lewis azt is elárulta a riportereknek, hogy sokat beszélgetett David Coulthard-ral, aki beismerte, hogy miután megszületett a gyereke, már nem akart annyit kockáztatni, mint előtte. Ez is közrejátszott abban, hogy erre az elhatározásra jutott.

Már csak az a kérdés, hogy vajon a 33 éves énekesnő meddig hajlandó várni párjára, és a családalapításra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek