Starity

Olivia Wilde csak játszik a pasikkal

2011. szeptember 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Doktor House szépségét már számos híres férfival hírbe hozták, pedig számára csak játék az ismerkedés.

hirdetés
Olivia Wilde csak játszik a pasikkal

Olivia Wilde-ot már összeboronálták számos népszerű pasival, köztük Justin Timberlake-kel és a köztudottan szoknyapecér, Bradley Cooperrel is. Emiatt ki is fakadt a sajtónak egy elég szókimondó nyilatkozatban. A hölgy ugyan boldognak látszik, de elmondása szerint egyáltalán nem az. Számára mostanában minden randevú csak egy játék. Olivia saját bevallása szerint arra kíváncsi, hogy vajon hova viszi a kiszemelt férfi.

„Igen, randizom. Szeretem ha egy srácnak van kreativitása, és nem visz valami unalmas étterembe vagy akárhová, szeretem az érdekes helyeket, és szeretem ha meglepnek” – ismerte el a színésznő.

A 27 éves színésznő már 19 évesen érzelmileg kötődött volt férjéhez, Taóhoz, akivel 8 év házasság után mentek szét. A brit OK magazinnak adott interjúban kifejtette, hogy hatalmas traumát okozott neki a válás, és ezért nem közeledik komolyan egy férfihoz sem. Mindemellett azonban azt is elismeri, hogy ettől a pofontól sokat fejlődött a személyisége, és megtanulta egyedül élni az életét.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek