Starity

Dalra fakad Robert Pattinson

2011. szeptember 21. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight-filmek sztárja úgy döntött, stúdióba vonul, hogy rögzítse első zenei albumát.

hirdetés
Dalra fakad Robert Pattinson

Robert Pattinson színészként már bizonyított, és most úgy döntött, hogy hódol másik szenvedélyének, a zenének is. A Twilight-filmek szexi vámpírja a napokban bejelentette, stúdióba vonul, hogy rögzítse első szólóalbumának felvételeit. Robertről köztudott, hogy a zene a mindene, ezért a barátai nem fogadták meglepődéssel a fiú ötletét.

A 25 éves színész már korábban felvett két számot, a Never Thinket és a Let Me Signt, amelyek a Twilight filmzenei korongján kaptak helyet. A hírek szerint az albumon szereplő dalok főként gitár- és dobalapra fognak épülni, és nem a popzene rajongóinak készülnek. A színész egyébként imád zongorázni, és ennek is szeretne hódolni a megjelenő CD-jén.

„Imádom a zongorát. Gyermekkoromban eszembe sem jutott, hogy én egyszer színész leszek. Zenélni akartam a zongorán, egy bárban” – vallotta be Rob.

A szólóalbum megjelenéséről egyelőre nincs hír, azonban az már biztos, hogy a Breaking Dawn promóciós szünetében szeretnének rögzíteni több felvételt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek