Starity

Októbertől új sorozat az RTL Klubon

2011. szeptember 21. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub az Ezel – bosszú mindhalálig című sorozat után újabb telenovellát tűz műsorra, melyben nem kevés ismerős arc is felbukkan.

hirdetés
Októbertől új sorozat az RTL Klubon

Október 6-tól a magyar nézők is nyomon követhetik az Acorralada című 2007-es sorozatot, melyet itthon a Sarokba szorítva címen tűz műsorra az RTL Klub 16.15-kor, méghozzá egyből dupla részekkel.

A sorozatnak nemzetközileg is hatalmas sikere volt, és több ismert színész játszik benne. A Kettős játszma és A csábítás földjén című sorozatból ismert David Zepeda, A bosszú álarca főhősnője, Elizabeth Gutiérrez, valamint A bosszú álarca főgonosza, Maritza Rodríguez, Diana Osorio (Második élet), Frances Ondiviela (Acapulco szépe), Virna Flores (Az áruló), Yul Bürkle (A liliomlány), Héctor Soberón (Sosem feledlek), Julián Gil (Kettős játszma), Jorge Luis Pila (Ördögi kör), valamint ismét szerelmespárként tér vissza az RTL-en egykor vetített Milagros két főhőse, Sonya Smith és Roberto Mateos, sőt még az Árva angyal sztárja, William Levy is szerepel a sorozatban.

A továbbiakban egy kis bevezető: Az Irázabal és a Soriano család között soha nem lehet béke, annak ellenére, hogy a négy fiatal, a Soriano lányok és az Irázabal fiúk a véletlennek, vagy talán a sorsnak köszönhetően egymásra találnak. Maximiliano és Larry anyja, az ármánykodó és hiú Octavia megölte hűtlen férjét, és ártatlanul börtönbe juttatta Fedora Sorianót. Fedora azonban kiszabadul, és készen áll arra, hogy igazságot szolgáltasson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek