Starity

Kristen Stewart nem lesz divatikon

2011. szeptember 22. 09:09   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stewart kisasszony bevallotta, hogy semmi esetre sem szeretné, ha a legdivatosabb nők között emlegetnék.

hirdetés
Kristen Stewart nem lesz divatikon

Kristen Stewart minden erejét befekteti a színészkedésbe. Jelenleg is dolgozik legújabb filmjén, amiben főszerepet kapott. Ez nem más, mint Snow White and the Huntsman film modern adaptációja. Az alkotásban Hófehérke egy harcos amazon lesz. Forgatásról forgatásra jár, ezért megesik, hogy nem a legmegfelelőbb öltözékben lép ki az utcára. Ezt már többször a fejéhez is vágták.

Kristen szerint azonban ez nem jelent semmit, hiszen nem minden a divat. A színésznő jelenleg Londonban tartózkodik, és ellátogatott a Londoni Divathétre is, ahol különösen tetszett neki, hogy beleolvadt a tömegbe.

„Itt békén hagyják az embert, el lehet vegyülni, nem fut utánam egy csomó sikoltozó tini, mint Los Angelesben. Jókat bambultam, majdnem vettem pár márkás darabot is, de aztán inkább elmentem egy turiba, és beszereztem egy szatyorra való farmert, úgyis csak ezeket fogom hordani. Farmerban-pólóban jól érzem magam, mint bármelyik korombeli normális csaj, de a dizájnercuccoktól kiütést kapok. Vannak persze korszakaim, amikor valami megtetszik, de pár nappal később már rosszul vagyok tőle. Miért várják el, hogy egy színésznő divatikon is legyen?” – panaszolta el a Twilight-filmek csinos főszereplője.

A 21 éves színésznő kap hideget-meleget, de őt nem zavarják a rosszalló vélemények. Annak ellenére, hogy rendszeresen a legszexibb sztárok listáinak az élén tanyázik, mégsem gondolja úgy, hogy mindig tökéletes szerelésben kellene megjelennie mindenhol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek