Starity

Lady Gaga újra sellőbőrbe bújt

2011. szeptember 24. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az augusztusban debütáló klip mellé Gaga még öt kisfilmet forgatott, melyekből hármat már mi is láthatunk.

hirdetés
Lady Gaga újra sellőbőrbe bújt

A híres fotóspáros, Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin öt kisfilmet készített az énekesnő közreműködésével, negyedik kislemeze, a Yoü and I mellé. A filmeken különböző alteregók jelennek meg, mint például a klipből megismert balerina, aki a 2011. szeptemberi Harper's Bazaar divatlap borítójára is felkerült, illetve a menyasszony. Most Yüyit, a sellőt is bemutatják nekünk. A klipben feltűnik még Nicola Formichetti stylist, valamint az énekesnő rajongói. Az utolsó két alteregó Jo Calderone – akit már az idei Video Music Awardson is láthattunk – és Stefani lesz.

Gaga nem áll le a munkával, hisz a rajongók már most találgatják, melyik dalhoz csinál legközelebb klipet; pletykaszinten, de a Scheiße a legesélyesebb dal. A következtetésre az énekesnő napokban tett nyilatkozata ad okot, melyet egy rajongójához intézett: „Tudjátok, szeretnék németül tanulni, hogy megértsem a következő kislemezemet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek