Starity

Pink! The Club — parti egy nemes célért

2011. szeptember 21. 21:09   |   Szerző: trendmagazin.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra megnyitja kapuit a Hajógyári Sziget rózsaszín ékszere, ahol jótékonysági rendezvényt szerveznek.

hirdetés
Pink! The Club — parti egy nemes célért

A Trendmagazin szerint a kívül-belül csillogó szórakozóhely most a Dokk Beachhez hasonlóan jótékony cél érdekében hirdet partit. A Season Opening alkalmával jótékonysági rendezvényt szerveznek a Heim Pál Gyermekkórház Intenzív osztályának támogatásáért, melyen minden egyes belépőjeggyel a kórházat támogathatjuk. A szervezők közel 100 fellépővel készülnek a különleges éjszaka alkalmával: énekesek, táncosok, celebek, modellek és még sokan mások fognak össze a nemes cél érdekében. Számunkra egy áttáncolt éjszaka, pár ezer forint, kedvenc szórakozóhelyünk megnyitója, kinek mi; nekik viszont hatalmas segítség egy lépéssel közelebb kerülni a gyógyuláshoz. A fellépők közt láthatjuk VV Bécit (Young-G), Széles Izabellát, VV Anikót, Dükit, a VVN-modelleket, a New Dance World táncosait és a Budapesti Brazil Tánccsapatot. Természetesen, mint minden péntek este tökéletes hangulatáról, így 23-án pénteken is DJ O'neal és Revolution gondoskodnak majd a kellemes muzsikákról. A belépő pedig csekély 500 Ft a hölgyeknek, az uraknak pedig 1000 Ft.

Nem ez az első ilyen rendezvény, a Dokk Beach nyáron szervezett egy hasonló jótékonysági partit, ami rendkívül sikeres lett. Erről a buliról itt olvasható egy interjúkkal összekötött beszámolót, a most pénteki partiról pedig ebből a cikkből minden megtudható. A Trendmagazin a szervezők nevében mindenkit szeretettel vár, gyertek el minél többen!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek