Starity

Brad és Angie szállodába menekül

2011. szeptember 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Pitt és Angelina Jolie hat gyermeket nevelnek együtt, így ha intimitásra vágynak, hotelbe menekülnek.

hirdetés
Brad és Angie szállodába menekül

A Female First értesülései szerint Brad Pitt és Angelina Jolie ha kettesben szeretnének tölteni egy kis időt, akkor kénytelenek elvonulni egy hotelba, mert otthon teljességgel lehetetlen lenne a szerelmi légyott.

Brad Pitt és Angelina Jolie hat gyermeket nevelnek együtt: Maddox (10 éves), Pax (7 éves), Zahara (6 éves), Shiloh (5 éves) és az ikrek Knox és Vivienne (3 évesek). Brad elmondása szerint a zűrzavar miatt csak nagyon kevés figyelmet tudnak egymásnak szentelni szerelmével.

„Láttad valaha a Száll a kakukk fészkére című filmet? Nálunk is minden reggel ugyanolyan. Ezért kell néha időt szakítani magunkra, kettőnkre, és eltűnni egy szállodába. Ilyenkor az otthoni káoszból is kivonjuk magunkat egy kicsit” – mondta Brad Pitt Ellen DeGeneres show-jában.

A pár azonban nem bánja ezt a helyzetet, hiszen mindketten imádják a kicsiket, és a színésznő beismerte, hogy a gyerekek nélkül teljesen üres lenne az élete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek