Starity

Négy évad készül a The Borgiasból

2011. szeptember 22. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat kreálója, Neil Jordan elmondta, négy évadot szeretne készíteni a nagy sikerű The Borgiasból.

hirdetés
Négy évad készül a The Borgiasból

A Borgiák forgatókönyvírója, Neil Jordan nemrég bejelentette, hogy valószínűleg négy évad fog készülni a nagy sikernek örvendő sorozatból. A történelmi dráma első évadja május 22-én indult a Showtime-on, és a második szezon felvételeit már le is forgatták, méghozzá Magyarországon.

„Egy négyéves projektet látok készülőben. Az első évadban a munkám az volt, hogy felkészítsem a nézőket a nagy durranásra. Most írom az új epizódokat. Sokkal véresebbek lesznek, és mélyebbre süllyednek a szereplők” – nyilatkozta Jordan a The Hollywood Reporternek.

Michael Collins rendező hozzátette, hogy Cesare (François Arnaud) és Lucrezia (Holliday Grainger) sokkal gonoszabbak lesznek az új évadban. „Épphogy belecsöppentek a brutalitással teli világba. Úgy szeretném őket bemutatni, mint amilyenek a való életben is voltak: igazi szörnyekként. Még csak most éreztek rá a gonoszság ízére.”

Jordan azt is hozzáfűzte, ha esetleg mozifilm készülne a híres sorozatból, örülne egy olyan színésznek Cesare helyére, mint Colin Farrell.

Colin Farrell nagyszerű lenne Cesareként, de egy kicsit túl öreg. Rengeteg időt töltöttem a karakterek kitalálásával, bár nem volt annyira nehéz, mint a tíz rész megírása” – tette hozzá, majd azt is elmondta, azért készült végül kilenc epizód, mert elfogyott a forgatásra szánt pénz.

A Borgiák 2012 elején térnek vissza a tévéképernyőkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek