Starity

Megalázták a VV5 plázacicáját

2011. szeptember 22. 16:04   |   Szerző: Petra12

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fekete szépséget hatalmas csalódás érte, és ezért is döntött úgy, hogy megpróbál bejutni a villa falai közé.

hirdetés
Megalázták a VV5 plázacicáját

A plázacica teljesen összeroppant attól, hogy szerelme az egyik legjobb barátnőjével bújt ágyba. Úgy érezte, megalázták, de szerencsére egy másik barátnője még mindig ott állt mellette a nehéz napokban.

„Hét éven keresztül voltak együtt a barátjával, de sajnos nagyon csúnya vége lett a kapcsolatnak. Dya ugyanis rájött, hogy a fiú a legjobb barátnőjével csalja, ami érthető módon nagyon rosszulesett neki” – mesélte Viktória, VV Dya barátnője a Blikknek.

Később kiderült, hogy a lány bosszúból csavarta el Dya barátjának fejét egy régi féltékenységi ügy miatt. A plázacica nagyon dühös lett, de ő is inkább az édes bosszút választotta. Felhívta a csábítót, hogy tud neki munkát találni külföldön, majd elküldte több száz kilométerre, és ott nem várta senki.

A fekete szépség indult a Blikk Szépe választáson is, ahol megmutatta formás idomait. A szavazatok alapján ő lett 2010-ben Miss Október. Sajnos
azonban ez sem vidította fel, ugyanakkor a párjától való elszakadás erőt adott neki. Úgy érezte, a környezetváltozás jót fog tenni, és ezért jelentkezett a valóságshow-ba.


Dya mindenre képes a fődíjért (Fotó: RTL Klub/Sajóklub/Bársony Bence)

Elmondása szerint sokszor csak tetteti a „buta nőt”, miközben folyamatosan azon jár az agya, hogyan kerülhet ki az adott helyzetből győztesként. A villalakóknak van mitől félnie, hiszen a sok csalódás után Dyának talán most jött el az ideje. Vajon tényleg mindenre képes lenne a főnyereményért?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek