Starity

Dakota Fanning luxuslakást bérel

2011. szeptember 22. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gonosz kis vámpírlány elhagyta Kaliforniát, hogy New Yorkban tanulhasson tovább.

hirdetés
Dakota Fanning luxuslakást bérel

Dakota Fanning úgy döntött, hogy folytatja tanulmányait, ezért összepakolt, és otthagyta a szülői fészket Kaliforniában. A lány a New York-i Egyetemen fog tanulni az elkövetkezendő évek során. Egy interjúban elmondta, hogy szerinte minden fiatalnak fontos lenne diplomát szerezni, és ő is tisztában van vele: nem biztos, hogy élete végéig színésznőként fog dolgozni.

Természetesen nem kollégiumba költözik a 17 éves lány. Kibérelt magának egy luxusapartmant Manhattan egyik elit negyedében. A New York Post adta hírül, hogy a színésznő dupla hálószobás lakást választott magának az egyik exkluzív társasházban, ahol már több sztár is megfordult. Szomszédai között jelenleg is találunk hírességeket, hiszen John Mayer és Keith Richards modell lánya, Theodora is ott lakik.

Dakota szerencsére a filmezést nem hagyja abba tanulmányai miatt. A Breaking Dawn című film második része mellett 2012-ben további öt filmje kerül bemutatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek