Starity

VV5: az életművész lány a villa új lakója

2011. szeptember 23. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amazonok csatájából a 30 éves Melinda került ki győztesen. A villalakók is az ő érkezését várták.

hirdetés
VV5: az életművész lány a villa új lakója

Tegnap este az amazonok harcoltak a villába jutásért. A három lány elég különböző személyiség, de igazi harcosnak tartják magukat. A kitartó Annamária a veszekedés nagymestere, Kati és a megtörhetetlen Melinda mindent bevetett, hogy bejusson a valóságshow-ba.

Annamáriáról kiderült, hogy jogászként dolgozott, és még a szüleivel is képes volt összeveszni azért, hogy bekerüljön a játékba. Kati igazi olasz vadmacskának vallja magát, és a legfontosabb személy számára az édesanyja. Melinda imádja az állatokat, és szeret egyszerre több vasat tartani a tűzben. Naplót is vezet, amelyben részletesen kielemzi minden pasiját.

A harcból végül a 30 éves állatbarát lány került ki győztesen, aki azt is bevallotta, hogy már megvan a kiszemeltje a villában. Minden erejével azon lesz, hogy elcsavarja Attila fejét. A lány beköltözését örömmel fogadták a lakók is, hiszen legtöbben őt várták a beszavazóshow alapján.

Ma este a Valóságshow-veteránok küzdenek meg a nézők szavazataiért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek