Starity

Fergeteges bulit ígér Britney

2011. szeptember 23. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő szeptember végén Budapesten lép fel a Femme Fatale turné keretében. A hírek szerint elképesztő show-ra készülhetünk.

hirdetés
Fergeteges bulit ígér Britney

Britney-nek még tart a pihenője az amerikai turné után, de a hétvégén már megérkezik Európába. A hírek szerint eltölt pár napot Londonban, majd Kijevben lép először színpadra.

A pophercegnő Femme Fatale turnéját mindenki csodálja, ugyanis nagyon látványos és dinamikus. Méltán számíthat az év szakmai díjára, mind a technikai, mind a látvány kategóriában. A koncertek elemeit 30 kamion, 6 teherautó és 8 busz szállítja egyik helyről a másikra. A felépítéséhez két nap szükséges, 6 targonca és 100 helyi technikus segítségével.

Az összesen 500 négyzetméternyi színpad emellett több hidraulikai és más technikai gépeket is rejt. A show-ban lézert, füstgépet, konfettiágyút és stroboszkópos effektet használnak. A műsor alatt 10 férfi és 6 női táncos lép majd a színpadra, és több alkalommal fognak ruhát váltani, az énekesnővel az élen.

Az I Wanna Go című dal közben a rajongók együtt táncolhatnak a dívával, így minden városban már délutántól intenzív gyakorlásba kezdenek. A magyar fanatikusok körében is óriási sikert aratott a kezdeményezés, és egy telefonos játék kapcsán égtek a vonalak. Számtalan jelentkező volt, akinek egy álma teljesülne, ha együtt léphetne színpadra a pophercegnővel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek