Starity

Halle Berry a lábát törte

2011. szeptember 23. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő tolószékbe kényszerült, mert sportolás közben balesetet szenvedett Spanyolországban.

hirdetés
Halle Berry a lábát törte

Halle Berry a családjával utazott Spanyolországba a Der Wolkenatlas című film forgatása miatt. A film egyes jeleneteit Mallorcán veszik fel. A színésznőnek azonban nem biztos, hogy szép emlékei maradnak a helyről. A szabadnapján a mindennapos futását tette meg, amikor eltörte a lábát egy rossz lépést követően. Azonnal kórházba szállították.

A Cloud Atlas megerősítette az információt, és egy képet is közöltek, amin tisztán látszik a sztár tolószékben ülve. Szerencsére a produkcióban való szereplését nem veszélyezteti a baleset, mert a rendező átütemezte a forgatásokat, és elmondása szerint semmiképpen nem szeretne megválni az egzotikus szépségtől.


Splash News Online

A német szuperprodukció David Mitchell regényéből készült, és egy olyan láncreakcióról szól, amit egy ember indít útjára a XIX. században. Halle mellett olyan nevek tűnnek fel benne, mint Hugh Grant vagy Susan Sarandon. A film premierjéről egyelőre nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek