Starity

Vastag Csaba már tudja

2011. szeptember 23. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vastag Csaba összetörte barátnője szívét, aki ezért az erkélyről dobálta ki az énekes ruháit. Röviden erről szól a fiú következő klipje.

hirdetés
Vastag Csaba már tudja

Vastag Csaba hamarosan önálló klippel jelentkezik. Az énekes az X-faktor óta folyamatosan koncertezik, megjelent már két albuma, sőt, testvérével is csinált egy közös dalt. Most eljött az ideje, hogy egyedül is megmutassa, mit tud. Az első videoklip a Már tudom című számhoz készül, ami egy ronda szakításról szól. A videót szerdán kezdték el forgatni.

Az egyik jelenetben Csaba egy sötét hajú lánnyal veszekszik az erkélyen, aki lelkesen elkezdi lehajigálni a fiú ruháit. A népszerű énekes úgy érzi, hitelesen játszották el a szituációt, hiszen az utcán nagyon sokan megálltak, és végignézték, mi folyik odafent.

Az X-faktor nyertese bevallotta, annak ellenére, hogy a videóban egy kicsit viccesre veszik a dolgot, őt igen érzékenyen érintette a téma, hiszen nem is olyan régen ért véget többéves kapcsolata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek