Starity

Debütált Björk új klipje

2011. szeptember 24. 15:03   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extrém stílust teremtő énekesnő új korongja körül nagy a várakozás, melyről immáron második kislemeze, a Moon is megjelent.

hirdetés
Debütált Björk új klipje

Björk előző kislemeze, a Crystaline nagy sikereknek és jó kritikáknak örvendhet. A mai napon megjelent új videoklipje, a Moon hasonló stílust képvisel. A kisfilmben az énekesnő úgymond az album boritóját filmesítette meg, amelyet gyengéd és nyugodt hangzás kísér.

Björk az albumhoz készült hangszerek kíséretében egy óriási – már az előző kisfilmben is feltűnt – narancssárga parókában, egy sötét gyöngyös kosztümben és a kezében egy ásványi anyagnak, kristálynak feltüntetett kőzettel szerepel. A ruha érdekessége, hogy egyben a zenei aláfestést is az adja, hiszen az énekesnő ruháján egy hárfa kisebbített mása is megtalálható, melyen Björk nyugodtan elzenél.

A klip egyszerűre és visszafogottra sikeredett, ami harmóniában van a dal primitívségével. A kisfilm ennek ellenére látványos is. Megjelenik a központi témája, a Hold, a háttérben pedig az ún. Biophilia-térkép is feltűnik.

A videoklipet maga az énekesnő, Inez és Vinoodh, M/M Paris és James Merry rendezték, valamint ők tervezték meg a vizuális látványokat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek