Starity

Jennifer Garner kislányt szeretne

2011. szeptember 25. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Elektra sztárja kislánynak örülne leginkább – árulta el Ellen DeGeneres show-jában a minap.

hirdetés
Jennifer Garner kislányt szeretne

„Három lány csodás élményekkel gazdagodhat – vallotta be a terhes színésznő az Ellen DeGeneres Show-ban, ami kedden került a tévéképernyőkre. – Én is egyike vagyok ezeknek a lányoknak, és a két testvérem fantasztikus ember.”

A 39 éves színésznő két másik lánytestvér oldalán nőtt fel, s személyes tapasztalatairól mesélt a népszerű tévéshow-ban. Hozzátette azt is, számára fura lenne kisfiút a világra hozni, hiszen már jártas a lányos dolgokban, ugyanakkor kihívás lenne számára.

„Annyira különös lenne két lány után fiút szülni. Rengeteg tapasztalatot szereznék, ugyanakkor tartok is ettől. Bennel nagyszerű kapcsolatot ápolnának, bizonyára odáig lennének a baseballért és a férfias sportokért.”

A színésznő azt is megemlítette, hogy már a neveken is gondolkodnak párjával. Lányaik sem épp mindennapi neveket kaptak – Violet és Seraphina –, és szeretnék követni ezt a „hagyományt”.

„Szóba került a Ralphie, Frankie, Minnie és a Rosemarie is” – zárta a beszélgetést a romantikus komédiák hercegnőjeként emlegetett Jennifer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek