Starity

Demi Lovato manipulálta az embereket

2011. szeptember 25. 12:12   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato legutóbbi interjújában elismerte, hogy 13 kilót szedett fel magára, mióta kijött a szanatóriumból. Azonban az egykor étkezési zavarokkal küszködő lány ma már teljesen egészséges, és nem zavarja a súlyfelesleg.

hirdetés
Demi Lovato manipulálta az embereket

Demi Lovato tavaly kért segítséget egy chicagói rehabilitációs központban, ugyanis étkezések után rendszeresen hánytatta magát és csuklóját vagdosta. A lány ma már boldogabb és egészségesebb mint valaha, és azt is elárulta, mióta távozott a rehabról, 13 kilót szedett fel magára. Azonban az énekesnő egy percig sem bánja a pluszkilókat, rendkívül elégedett telt idomaival, és nyíltan beszél betegségéről is.

„Úgy érzem, nem volt a legjobb döntés a kamerák előtti szereplést választani első munkámnak – mesélte Demi a Los Angeles Timesnak. – Amikor a tévében szerepelsz, folyamatosan ruhákat próbáltatnak veled, legalább négy kamera van állandóan az arcodban, és aggódsz a beállítások, világítás és felvételek miatt.”

Ha ez nem lenne elég, a 19 éves lány ezalatt még étkezési zavarokkal is küzdött, és időközben igazi mestere lett az étkezések kihagyásának.

„Megtanultam, hogyan kell szabályozni és manipulálni mindenkit körülöttem, hogy elhiggyék, minden rendben van velem – magyarázta. – Folyton a sorozatomon dolgoztam, és ahelyett, hogy ebédeltem volna, megcsináltattam a körmömet, elmentem barnításra, szundítottam egy kicsit, vagy valami ilyesmi. Senki sem kérdezett semmit.”

Demi azóta már rendbe jött, azonban még mindig oda kell figyelnie, nehogy visszaessen hibáiba. „Ez egy mindennapos dolog. Egy mindennapos küzdelem. Rengeteg emberrel dolgozom nap mint nap. Nagyon szoros időbeosztásom van, és időnként rettentően nyomasztó, hogy annyi ember csak rád és a problémáidra koncentrál.”

Mi drukkolunk Deminek, hogy sikerüljön még sokáig ilyen erősnek, egészségesnek és boldognak maradnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek