Starity

Emma Watson imád sminkelni

2011. szeptember 25. 12:12   |   Szerző: EdWestwick

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek Hermionéja nemrég azzal sokkolta a rajongókat, hogy rövidre nyírta a haját, majd a varázslófilm-sorozat legutolsó részének premierjén éjfekete, erős sminkben tűnt fel.

hirdetés
Emma Watson imád sminkelni

A gyönyörű színésznő saját elmondása szerint a legtöbb hibát a sminkelésben követi el. Sokszor van úgy, hogy kicsit túlzásba viszi make-upját.

„A túl sok smink viselése a legnagyobb hibám. Pedig őszintén hiszek benne, hogy a szépség elsősorban belülről jön. Gyönyörű lehetsz, ha annak is érzed magad – nyilatkozta a Harry Potter-filmek sztárja a Hello! magazinnak, aki bevallotta azt is, hogy imádja a kozmetikumokat. – Egy csomó piperecuccom van otthon. Mindig is szerettem sminkelni, remek kísérletezgetni az arcunkkal. Hétköznapokon nem viselek sok sminket, ezért vicces, hogy mégis rengeteg van belőle otthon.”

Mivel Emma mindenki szerint tökéletesen sminkeli magát, megkérdezték arról is, mit tart túlzásnak a szépségápolás terén.

„Ne szedd túl a szemöldöködet, és lefekvés előtt mindig mosd le a sminket!” – nyilatkozta. Ha Emma mondja, fogadjuk meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek