Starity

Vadon János fáklyavivő lehet

2011. szeptember 26. 09:09   |   Szerző: Eszer.123

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vadon János is futni fog az Olimpiai Lánggal. Janit barátai jelölték a nemes feladatra.

hirdetés
Vadon János fáklyavivő lehet

Vadon Jani elárulta barátainak, Sebestyén Balázsnak és Rákóczi Ferencnek, hogy mennyire boldog lenne, ha egyszer ő is futhatna, kezében az Olimpiai Lánggal. Kollégái minden követ megmozgattak, hogy benevezhessék őt fáklyavivőnek.

Janinak volt esélye a feladatra, hiszen rengeteget tevékenykedik mostanában, imád sportolni, és nemrég bátorságáról is tanubizonyságot tett, hiszen 50 méter magasból ugrott le egy bungee jumping-kötél segítségével.

A következő Olimpia Londonban kerül megrendezésre.

„Már a szöuli ötkarikás játékok idején elgondolkodtam azon, mekkora életre szóló élmény lehet a lánggal futni. Ennél közelebb egy sportrajongó nem kerülhet az Olimpiához, ami a sport seregszemlék csúcsa. Így amikor kiszúrtam, hogy lehet jelölni embereket erre a rendkívül megtisztelő feladatra, rögtön megemlítettem a munkatársaimnak, akik tudták, talán soha vissza nem térő alkalom lehet ez nekem és jelöltek. Londonban nem csak magamat képviselném, hanem azokat a Morning Show-hallgatókat is, akik támogattak bennünket a különböző karitatív megmozdulásokban. A szórakoztatás mellett mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy segítsünk a bajba jutottakon. Gondolok itt a vörös iszap károsultjainak támogatására, a szikszói árvízkárosult családokat új otthonhoz segítő árverésünkre, vagy az alultáplált gyermekek számára szervezett gyűjtésben való részvételünkre” – nyilatkozta Jani a habostorta.hu-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek