Starity

Vibrátorokat osztogatott Maggie Gyllenhaal

2011. szeptember 25. 22:10   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maggie Gyllenhaal nem tartozik a szégyenlős sztárok közé, sőt! Legújabb filmje forgatásán például vibrátorokat osztogatott.

hirdetés
Vibrátorokat osztogatott Maggie Gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal nemrég megmutatta: ő bizony nem tartozik a szégyenlős sztárok közé! A színésznő legújabb filmjének torontói bemutatóján ugyanis igencsak meglepő dolgot árult el a nagyérdeműnek: a forgatás alatt minden kollégáját meglepte egy-egy vibrátorral.

És hogy miképpen pattant ki eme ötlet Maggie fejéből? Nos, a válasz nagyon egyszerű: a film, mely a Hysteria névre hallgat, az 1880-as években játszódik, és eme szexuális segédeszköz feltalálását mutatja be igazán humoros formában. Maggie mellett feltűnik többek között Felicity Jones, Hugh Dancy valamint Rupert Everett is.

„Mindenkinek adtam egyet:,a szereplőknek és a stábtagoknak is. Nem volt olcsó mulatság! – mesélte lelkesen a riportereknek. – Persze nem úsztam meg. Mire vége lett a forgatásnak, körülbelül tizenöt vibrátort kaptam London szexboltjaiból. Igazán kedves ötlet volt mindenkitől” – tette hozzá viccesen.

Maggie szerint egyébként ma a legtöbben még mindig elpirulnak, ha ilyen témák kerülnek szóba, ám ő ezzel cseppet sincs így. Kérdéses azonban, hogy a stábtagok nagy része vajon miként fogadta a meglepő ajándékot.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek