Starity

VV5: Bandi lett a villa szüze

2011. szeptember 26. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A romlatlan és érintetlen Bandi lett a villa új lakója, bár odabent senki nem várta.

hirdetés
VV5: Bandi lett a villa szüze

A vasárnap esti beszavazó show keretében a szüzek versenyeztek egymással a villába jutásért. A három fiú teljesen tapasztalatlan a szex terén, és Lilu persze rendesen elemezte is a kérdést, hogy vajon mi lesz velük, ha bejutnak a villába és egy féktelen buli kerekedik.

Tomi, aki 21 éves és még nem volt nővel, úgy érzi, hogy végre megérdemel egy olyan kapcsolatot, amiben nem kell csalódnia. Feri elismerte, hogy otthon lakik a szüleivel, ráadásul a szobája a szobájukból nyílik, így semmi esélye sincs a magánéletre. Volt már ugyan egy kapcsolata, de nem ért a lányhoz, mert nem volt rá lehetőség. Bandi, aki már az adás alatt is VV Bandinak hívatta magát, csak azt tudta hangoztatni, hogy ő a legtapasztalatlanabb mindhármuk közül, így neki kell bemennie, hogy végre átélhesse az első érintéseket. Ráadásul már a kiszemeltje is megvan, egy barna hölgy személyében.

Lehet, hogy a villalakóknak a harmadik fiú túlzott lelkesedése nem volt szimpatikus, hiszen ők Tomit vagy Ferit várták volna be lakótársnak, de Bandi ellen Annamária még a hangját és a kezét is felemelte. Természetesen megint nem az ő szavuk döntött, így a tapasztalatlan VV Bandi került ki győztesként a harcból, aki így lehetőséget kapott arra, hogy meghódítsa a kiszemelt hölgyet.

Ma este az Érzékeny lelkűek vívnak meg a szavazatokért és a villába kerülésért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek